Jaguar White Line Fodrász Olló 5.5 ETB Hair Professional

Raktáron
Termék kód
JA4655
46 750 Ft
LUMEN 5.5 ETB FODRÁSZ OLLÓ
Részletek

Jaguar White Line Fodrász Olló 5.5 ETB Hair Professional

Az 5,5"-os méretű Jaguar LUMEN ETB Fodrász Olló ötvözi az esztétikát és a funkcionalitást, így ez a modell stabil és ergonomikus formájának köszönhetően minden fodrász számára tökéletes. Ez az olló nagyon sokoldalú, és lehetővé teszi az összes vágási technikát. Nagyon finom, elegáns, fényes felülettel rendelkezik, és különösen alkalmas az ujj vagy a fésűn való vágási technikához.

PENGE ÉS ÉL

A LUMEN bizonyítottan rendelkezik a JAGUAR White Line vágási tulajdonságaival. A speciálisan kovácsolt acél különleges feldolgozása biztosítja a szilárd keménységet. Ezeknek az ollónak az ívelt alakja stabil kényelmet biztosít, és sokkal nagyobb stabilitást biztosít a pengének. A klasszikus lapos szögű vágókések "Klingen mit einem flachen Schneidenwinkel" kiváló tisztaságot és átláthatóságot képviselnek a vágés teljes ideje alatt.

ACÉL ÉS FELÜLET

Speciálisan kovácsolt acélt használunk, ami a kivételes, nagyon hosszú élettartamú minőség alapvető feltétele. A penge létrehozásához használt acél megerősítésének módszere külömböző ezáltal az acél rendkívül tartós. A polírozott termék felülete kifinomult, atrtaktív és vonzó kialakítást biztosít ezeknek az ollóknak.

AZ OLLÓ ERGONÓMIÁJA ÉS MOZGÁSA

Az olló ívelt alakja a domború pengével nemcsak vizuálisan vonzó; Ezenkívül jelentősen nagyobb stabilitást biztosít a pengének a sima vágás érdekében. A csavaros rendszer a pengékkel kombinálva könnyű beállítást és kiváló vágást biztosít, ami nagyon kellemessé és kényelmessé teszi a hajvágást. Az ujjak lekerekített támaszai "simogatják a kezet", és az eltolt kialakítású fogantyú ergonómikusan és kényelmesen tartja a frizura ollót a felhasználó kezében, csökkentve az izmokra gyakorolt nyomást. A (levehető) ujjtartó kényelmes helyet biztosít a kisujj pihentetéséhez, stabilitást biztosítva az olló irányításakor. Győződjön meg arról, hogy az olló tökéletesen be van állítva. Túl gyenge? Túl szoros? A VARIO csavar lehetővé teszi a feszültség nagyon egyszerű beállítását egy érme segítségével.

TISZTÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Ha hosszú ideig szeretné használni ezt az ollót, javasoljuk, hogy válassza ki a megfelelő modellt és méretet, minden használat után tisztítsa meg az ollót, naponta használjon karbantartó olajat, és szükség esetén állítsa be az Ön igényeinek megfelelően. Annak érdekében, hogy ne sérüljön meg, javasoljuk, hogy tartsa az eredeti dobozában vagy egy speciális ollótartón.

Tulajdonságok
Tulajdonságok
EAN4030363008128
Vélemény
Írd meg a saját véleményedet
Jaguar White Line Fodrász Olló 5.5 ETB Hair Professional