Nyiss szalont: a szalonok és a szalonbútorok kényelmét mi biztosítjuk

A szépségszalon megnyitása több szakaszban is elvégezhető: helyszínválasztás, szalonalapítás és személyzet keresés. Az egyik legfontosabb szempont a szalon megfelelő termékekkel, eszközökkel és megfelelő bútorokkal való ellátottsága, valamint a nyitott szalon típusára jellemző professzionális termékkel kapcsolatos. Ahhoz, hogy sikeresen indulhasson el a szépség világában, az Eternal Beauty megfelel ezeknek az igényeknek a speciális tanácsadási szolgáltatások, a szakmai oktatások és képzési kurzusok, valamint a bútorok professzionális termékcsomagjai révén. és a termékek, a nemzetközileg elismert márkák különleges választékaival.
Bútorok és felszerelések szépségszalonok számára
Ügyfeleink az először kapcsolatba lépnek a bútorokkal és a termékekkel. Gyakran befolyásolhatnak a szalonba való tapasztalatok. Ezért fontos, hogy, aki ellátogat a szalonba a környezetet kellemesnek és pihentetőnek, a jó hangulatot árasszon a bútorok a szalonba jól választás legyen. Ezeken túl a belső és a műszaki tervezés elemek professzionális hozzáállást biztosítsanak a szalonban.
Mind ezekkel a szempontokkal tisztában vagyunk, ezért a legjobb megoldásokkal eleget teszünk az üzleti igényeiteknek. A szépségszalonok teljes felszerelését és felszerelésének akár tervezését, vállaljuk. Megbízható partner vagyunk, és együtt járunk a szépségiparban a 20 éves tevékenység során szerzett szakértelemmel, tapasztalattal és tudással.


A projektek a lehető legrövidebb időn belül megvalósulhatnak. Az Eternal Beauty szakemberek csoportja egyszerű és egyszerűvé teszi az álom szalonját. Mindössze annyit kell tennie, hogy küldjön nekünk egy vázlatot azzal a helységgel, amelyben működnél, működtél, és mi újra tervezzük, megtervezzük a szalont. Az eredmény meglepő lesz!

Promóciós csomagok szépségszalonok számára

LiveUp

A LiveUp csomag azok számára ajánlott, akik eredeti, élénk színekkel és élénk, élénk légkörrel rendelkeznek. A csomag személyre szabható az Ön igényeinek és igényeinek megfelelően, a bútorok pedig kérésre cserélhetők.
A csomag tartalma:
• 1 x db Mosóegység Mardok Relax RGB kód. 9365901
• 1 x db Apprentice Swing Blue Cod. 442 201
• 2 x db Fodrász Domina kód. 9215953
• 2 x db Munkaállomás Inka Soft Skai + Led + lábtartó kód. 9396476

LiveOne

A LiveOne csomag alkalmas azok számára, akik egy elegáns, semleges és nyugtató színekkel rendelkező szalont szeretnének. A LiveOne csomag különleges kialakítással ideális választás egy olyan szalonban, amely elegáns és kifinomult környezetben várja vendégeit.
A csomag tartalma:
• 2 x db Mosóegység Rocket Relax kód. 9365201
• 1 x db Lounge Waiting Lounge 2 fő, 1 x buc. Társalgó váróterem 1 személy kód. 9249603
• 3 x db Perla frizura kód. 9215653
• 3 x db A munkanap napja Led + Foot Stand kód. 9356076

LiveTwo

A LiveTwo csomag olyan szalonok számára készült, amelyek friss megjegyzéseket szeretnének tartani. Az élénk színek vidám és nyugodt légkört biztosítanak, és a bútorok kialakítása kifinomult levegőt hoz.
A csomag tartalma:
• 2 x db Shuttle Relax egységkód. 9365401
• 3 x db Munkaállványos munkaállvány + lábtartó kód. 9356276
• 3 x db Fodrász Giada Cod. 9215553
• 1 x db Rio Led kódfogadás. 9384176

LiveThree

A LiveThree csomag a minimalista szalonhoz illeszkedik, hangsúlyozva az ügyfelek kényelmét és jólétét. A modern design tökéletesen ötvözi a semleges tónusokat és a bútorok egyenes vonalait, amelyek kiegészítik a szalon helyiség minimalista, de elegáns jegyét.
A csomag tartalma:
• 2 x db Chopper mosóegység kódja. 9365001
• 3 x db Gemma tőkehal frizura. 9215853
• 3 x db Workstation Nigh Led + lábállvány kód. 9356176
• 1 x db Perry Comfort kényelmi üléskód. 9249520

LiveFour

A LiveFour csomagot a modern szalonhoz tervezték, és nyugodt és nyugodt légkörben szeretné üdvözölni ügyfeleiket. Az ügyfelek a kikapcsolódás oázisába lépnek, olyan helyre, ahol a lehető leghamarabb vissza akarnak térni.
A csomag tartalma:
• 2 x db Mosóegység Shuttle masszázs kód. 9365501
• 4 x db. Ambra kód frizura. 9215753
• 2 x db Dark Cod munkaállomás. 9356377
• 1 x db Dupla Isola kód. 9356378
• 1 x db Párizs Led kódjának fogadása. 9384076
• 1 x db Párizs Led kódjának fogadása. 9384076

Ha szeretné megvásárolni a csomagokat a portfóliónkról, vegye fel a kapcsolatot az Eternal Beauty Kft vezetőjével ¬+36301888032 számon, vagy írjon nekünk az iroda@yourdreamdesign.hu címre.

Az egyes csomagok termékei külön megvásárolhatók. A promóciós csomagok rugalmasak és személyre szabhatók az Ön igényeinek megfelelően!

Szépségszalonok és professzionális termékek

Talán az ügyfelek legfontosabb kapcsolata a szalon felszereléssel és a felhasznált termékekkel kapcsolatban lesz . A hajszárítóktól a hajszárító kefékig nagyon fontos, hogy ezek a termékek kiváló minőségűek legyenek. A professzionális termékek biztosítják a hosszú távú kiválóságot és a szépség legjobb eredményeit, és a szalon ügyfelei biztosan észreveszik az általuk kínált ellátást a nemzetközi márkák által létrehozott professzionális felszerelések és speciális termékek kiválasztásával.

Vélemények

mit mondanak ügyfeleink

„A termékek és kiegészítők széles választékával és a szalonbútorokkal az Eternal Beauty-nak mindig sikerült kielégítenie az igényeimet minőségi megoldásokkal.” – Stanzl Erika , Stanzl Beauty Bar tulajdonosa

“Olyan lehetőségek tárulkoznak elém az elmúlt 20 évben, mint még soha! Megtaláltam/rám talált egy nagyra becsült kolleganő Dóra Viola aki bemutatott egy új anyagot egy fantasztikus embert Sándor Szilárdot! Általuk ismertem meg az AlterEgo termékeket, amit azóta is használok és bízom benne, hogy a következő minimum 20 évben fogok használni! Kölcsönös elismerések jönnek mennek közöttünk és megkaptam az egyik legnagyobb elismerést, amit el sem tudtam képzelni. Kívánom mindenki legyen ilyen sikeres, boldog ember, és mindenki tagja lehessen egy ilyen siker csapatnak!” – Czagány Ágnes


Lépjen kapcsolatba velünk egyedi ajánlatért! ______