Professzionális tanfolyamokat keres szépség iparban? Eternal Beauty az Ön megbízható partnere az oktatási és képzési szakemberek segítségével tanfolyamok és bemutatók  Budapesten és az ország egész területén.


Olvasd el  az Eternal Beauty  eseményeinek a beszámolóit amelyek az elmúlt időszakban voltak:

2018. November 11.

AlterEgo Italy – The Neverland Collection szeminárimon jártunk

A nem rég piacunkra érkezett AlterEgo Italy salon exclusive termékcsaládot forgalmazó Eternal Beauty a Lurdy Konferencia Központban rendezte meg a The Neverland Collection szemináriumot.   A nagy létszámban jelenlévő szakmabeliek testközelből érezhették az Olasz stílust, a legújabb trendeket. A fellépő fodrászok a frizura trendeken túl, rengeteg praktikát, apró trükköket sajátíthattak el.

A nap folyamán a szakma három kiemelkedő alakja Viola Dóra, Deres Nóra és Koltai Zoltán mesterfodrászok voltak, akik szakmai alázatukkal és precizitásukkal mutattak be a modelleket. Kilenc frizurát láthattuk, egyaránt találkozhattunk röviddel-hosszúval, extrémmel – alkalmival, izgalmas színekkel.

Viola Dóra a hosszú hajakért volt a felelős, különböző szín kompozíciókat, vágási-, és finishelési technikákat mutatott be. Munkája közben kitért a színek keverési lehetőségeire, az anyagok használatának a sokszínűségére, praktikáira. A helyes olló tartásra, ami elengedhetetlen a precíz hajvágáshoz. Dóra kezei alól hétköznapokban is könnyen elkészíthető frizurák kerültek.

Koltai Zoltán egy férfi hajvágást, és -festést, illetve egy női extrém szín kombinációt mutatott be a Just Color segítségével. Egy női rövid frizurát is alkotott, amely tökéletesen átültethető a hétköznapokba. Iránymutató volt, hogyan is változik a divat. A legújabb trendeket megmutatják sokkal inkább a mélyebb és sötétebb árnyalatok dominálnak a jövőben.

Deres Nóra a tőle már megszokott gyönyörű alkalmi kontyokat láthattuk. Sikerült mindenkit elvarázsolnia a gyönyörű alkotásaival. Bevezetett minket a helyes lakk használatba, ami elengedhetetlen a tökéletes konty készítéshez. Láthattunk tőle szalontechnikát és gyönyörű épített kontyokat.

AlterEgo Italy The Neverland Collection szemináriumot négy szóval tudjuk összegezni:

legújabb trendek, csapatszellem, szakmaiság, közvetlen kommunikáció

Reméljük mielőbb viszont látjuk az AlterEgo Hungary csapatát.

További beszámolóért kattints IDE!


Internetes FotóPályázat Győztesei
Legyél te az Alterego Kreatív művésze!

2018 November 11.-én az AlterEgo Hungary kihirdette a fotópályázata győzteseit. A kiírás szerint egy különleges hajszín kialakítása volt a cél. Ez lehetet klasszikus stílus egyben innovatív, inspiráló és trendi is. Íme egy lehetőség, hogy megmutasd a világnak milyen kreativitás rejlik benned! A stílus, amely téged jellemez, egy szép fotó, amellyel a világ tudatára adod a szakmaiságadat

1. helyezett: Szentkirályi Judit

 

 

 

 

 

 

 

2. helyezett és a közönség díj nyertese: Barakonyi Kinga

3. helyezett : Várvölgyi Csilla

Gratulálunk a nyerteseknek és minden résztvevőnek további sikerekben gazdag munkát kívánunk.