Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdése van? Itt találhat választ az ügyfelek és partnereink leggyakoribb kérdéseire az Eternal Beauty termékekről és szolgáltatásokról.

Ha nem találta meg a szükséges információkat, lépjen kapcsolatba velünk!

Hol találhatok információt a professzionális szalon termékekről?

A professzionális termékek elengedhetetlenek ahhoz, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtsanak a szépségszalonokban. Ezért kínál az Eternal Beauty fodrászati termékek széles skáláját (hajápolási termékek, készülékek és bútorok, eszközöket és eldobható termékek), kozmetikumok (professzionális smink, epilálás, gépek és bútorok, eszközök és eldobható termékek), de manikűr és pedikűr számára is (körömdíszítő és ápolási termékek, készülékek és bútorok, eszközök és eldobható termékek). Mindezeket Eternal Beauty katalógusban találja meg.

Milyen bútorokat ajánlunk szépségszalon megnyitásához?

Az AGV GROUP Industries az egyik vezető gyártója a szépségszalonok bútorainak és berendezéseinek. A már több mint 40 éve épült márka, fantázia, kivitelezés és olasz innováció mutatja, mint a múltban, minden bútordarabban. A Csoport 6 különböző márkát fejlesztett ki a különböző piaci szegmensek és különböző termékkategóriák számára:
GV DESIGN – magas színvonalú bútorok.

  • TELJESÍTMÉNY – divatos bútorok
  • MEDIALINE – klasszikus bútorok
  • EXTREMELINE – otthoni bútorok
  • ARTEM – elektromos és elektronikus fodrászati eszközök
  • GV BEAUTY – kozmetikai felszerelések és bútorok